Petak, 1 ožujka, 2024

Što mu je ovo trebalo: U Njemačkoj uhapšen vozač iz BiH, oborio dvoje djece pa pobjegao sa lica mjesta

Preporučeno

Iz policije su saopštili da su ga uspjeli identifikovati za manje od 24 sata. Riječ je o državljaninu Bosne i Hercegovine (26), trenutno nastanjenom u mjestu Kalkar, koji je vozio narandžastu Dačiu Daster.

Pripadnici policijske stanice njemačkog grada Goh, okrug Klefe, identifikovali su i priveli vozača iz Bosne i Hercegovine koji je prije dva dana oborio dvoje djece (12 i 13 godina), a zatim napustio mjesto udesa, prenose Nezavisne.

Iz policije su saopštili da su ga uspjeli identifikovati za manje od 24 sata. Riječ je o državljaninu Bosne i Hercegovine (26), trenutno nastanjenom u mjestu Kalkar, koji je vozio narandžastu Dačiu Daster. On je priveden na saslušanje i bit će krivično gonjen jer je napustio mjesto udesa.

Upravo se čita:  Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Kako prenose mediji, s njim u vozilu su bila još tri muškarca, koji govore istočnoevropskim akcentom. Navodno je jedan od njih izašao i pitao djecu kako su, nakon čega je vozač iz BiH napustio lice mjesta.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas