Srijeda, 17 travnja, 2024

Stolarski genijalac iz Travnika: Nedžad Hodžić sam napravio terensko vozilo sa super opremom

Preporučeno

Njegovo vozilo je rezultat dvogodišnjeg predanog rada, u kojem je koristio dijelove iz sedam različitih automobila kako bi stvorio jedinstveno terensko vozilo.

U Travniku živi jedan nevjerovatan majstor čiji se talent proteže izvan okvira tradicionalnih stolarskih radionica. Nedžad Hodžić, po struci stolar s dugogodišnjim iskustvom u izradi namještaja, odlučio se na neobičan korak – konstruirao je i napravio terensko vozilo koje plijeni pažnju svojom izradom i opremom.

Ono što ovaj stolar izdvaja iz mase nije samo njegov zanatski umjetnički talent, već i njegova inteligencija koja se manifestira u sposobnosti konstruiranja vozila s potpuno funkcionalnom opremom.

Upravo se čita:  Bosanac pretukao instruktora vožnje u Austriji: Zadao mu teške povrede

Sama ideja o izradi terenskog vozila rodila se iz Nedžadova hobija i ljubavi prema automobilima.

Njegovo vozilo je rezultat dvogodišnjeg predanog rada, u kojem je koristio dijelove iz sedam različitih automobila kako bi stvorio jedinstveno terensko vozilo.

Na kraju ovog fascinantnog procesa, Nedžad sada posjeduje potpuno ispravno terensko vozilo koje je postalo prava atrakcija za sve koji ga vide.

Upravo se čita:  Nastavlja se suđenje Dodiku i Lukiću, svjedoče dva svjedoka Tužilaštva BiH

Nedžad Hodžić predstavlja inspiraciju i podsjetnik da pravo majstorstvo ne poznaje granice struka, već dolazi iz srca, strasti i posvećenosti.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

Od jutarnjih sati snijeg je prekrio našu zemlju. Iako smo se nadali da je zima prošla, jutros nam je...

Još vijesti za vas