Srijeda, 21 veljače, 2024

“Stradala” i Manja u naselju Dobrinje: Oštećena još jedna poslovnica Trivićeve pekare

Preporučeno

Nakon što je razbijen portal na ulaznim vratima pekare Manja u ulici Koševo, sinoć je oštećen i izlog poslovnice na Dobrinji.

Kako je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) potvrđeno, ovaj incident se dogodio kasno sinoć.

– Policija je izvršila uviđaj, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac. Policijski službenici rade na pronalasku počinioca, potvrđeno je iz MUP-a KS.

Podsjetimo, sinoć oko ponoći je razbijen portal ulaznih vrata pekare Manja u ulici Koševo.

Upravo se čita:  Ozbiljno upozorenje meteorologa iz BiH: Jako smo blizu granice poslije koje nema povratka

Prethodno, tačnije u noći sa 20. na 21. decembar oštećene su tri pekare Manja u Sarajevu. Na izloge sve tri je bačena crvena boja, dok je na jednoj od njih razbijeno i staklo na izlogu.

Oštećenja su uslijedila nakon što je vlasnik lanca pekara Manja Saša Trivić, u toku rasprave na društvenoj mreži X o izborima u Srbiji, napisao kako je “genocid u Srebrenici bio trening za vas tamo”, misleći na stanovnike Srbije. Poslije je ovu poruku obrisao i napisao izvinjenje, ali je veliki broj korisnika ove mreže uspio spasiti njegovu objavu, kao dokaz o njegovim stavovima.

Upravo se čita:  Detalji akcije u Banjaluci: Žandarmerija uhapsila petočlanu porodicu, ovo je razlog

Podsjećamo, Trivić je prije dva dana, u toku rasprave na društvenoj mreži X o izborima u Srbiji, napisao kako je “genocid u Srebrenici bio trening za vas tamo”, misleći na stanovnike Srbije. Poslije je ovu poruku obrisao i napisao izvinjenje, ali je veliki broj korisnika ove mreže uspio spasiti njegovu objavu, kao dokaz o njegovim stavovima.

Inače, Trivić je i do sada bio poznat po svojim istupima na društvenim mrežama u kojima veliča ratne zločince Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Policiji predao arsenal oružja: Donio puške, bombe, mine, kapsile i 1.734 metka

Građanin je jučer policiji u Glini dobrovoljno predao veliku količinu oružja i municije, objavila je PU sisačko-moslavačka, piše Index.hr. Policiji...

Još vijesti za vas