Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Strašno nevrijeme kod Gračanice: Grom usmrtio Mevludina Kavgića, a teško ozlijedio Mirzu Džananovića

Preporučeno

Mevludin Kavgić (57) iz Pribave danas je oko 14 sati smrtno stradao od udara groma u Pribavi kod Gračanice, dok je Mirza Džananović s kojima je zajedno sjedio na jednoj vikendici u Prbavi kod Gračanice zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, saopćeno je iz PU Gračanica.

grom-vikendicaNesreća se dogodila oko 14 sati kada je Gračanicu i okolinu zahvatilo veliko nevrijeme, praćeno vjetrom, kišom i grmljavinom. Odjednom se čuo slabiji, pa jači prasak groma, koji je udario u vikendicu, gdje se dogodila tragedija.

Upravo se čita:  Zenicu potresla tragedija: "U rijeku upale tri djevojčice, samo jednu nisu uspjeli spasiti"

Golim okom bilo je teško vidjeti gdje je grom tačno udario.U ovim trenucima se obavavlja uviđaj, a teško ozlijeđeni Mirza Džananović je prevezen na UKC u Tuzli i ljekari se bore za njegov život, javio je Dnevni avaz.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas