Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Strava u Srbiji: 50-godišnjak silovao mentalno oboljelu djevojku, u zamjenu za šutnju obećavao joj poklone!

Preporučeno

Pod izgovorom da hoće da se raspita za peć koju je kupio od njenih roditelja, Tomislav N. (50) došao kod bolesne komšinice (23), zaključao vrata i dva puta je napastvovao.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tomislav N. (50) iz Urovaca kod Obrenovca uhićen je zbog sumnje da je u utorak silovao svoju bolesnu komšinicu od 23 godine.

– Tomislav je došao u naše dvorište, gdje u jednoj kući živimo suprug i ja, au drugoj moja bolesna kći. Kucao je na njezina vrata, a kad mu je otvorila, ušao je i zaključao vrata za sobom. Tada se skinuo, a zatim je svukao i nju, pa ugasio svjetlo i televizor. Ona nije znala kako da se obrani od njega – ispričala je za Kurir majka napastvovane djevojke.

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

Ona kaže da joj je kćer ispričala da ju je Tomislav te večeri silovao dva puta.

– Prvo ju je obljubio na fotelji. Ona je udarala glavom o zid … Jednu ruku je držala na zidu kako bi ublažila udarce, a drugom rukom ga je udarala, ali on nije prestajao. Kad je završio, otišao je u kupaonicu. Poslije nekoliko minuta se vratio, popušio dvije cigarete i ponovo je silovao na krevetu – plačući priča žena.

Manijak je nakon zločina zaprijetio djevojci da nikome ne govori šta se desilo, a da će joj on u zamjenu za šutnju kupiti mobitel, cvijeće i čokoladu. Međutim, ona je sutradan ispričala ocu “kako ju je sinoć posjetio jedan čovjek”.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

Osumnjičeni negira: Ona je napala mene!

– Čula sam taj razgovor i bilo mi je sumnjivo. Odmah sam pitala kćer tko je taj čovjek i zašto je dolazio. Ispričala mi je da joj je Tomislav radio ono na slovo j. Nisam znala šta da radim od šoka, ali pozvala sam svoju majku i sve joj ispričala. Tada je ona zvala policiju – kaže majka silovane djevojke.
Prema saznanjima Kurira, osumnjičeni Tomislav N. dan nakon silovanja sjedio je s komšijama u kafiću u blizini svoje kuće i ponašao se kao da ništa nije desilo.

– Kada smo ga prijavili policiji, pozvao me je i rekao mi: “Nisam je silovao, ona se sama skinula i napala me, ja sam samo došao pitati za peć” – priča majka silovane djevojke.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

Odmah nakon prijave policiji djevojka je upućena na ginekološki pregled, gdje je utvrđeno da je silovana.

“Bili su vezi”

Tomislav N. živi svega nekoliko kuća dalje od svoje žrtve. Oženjen je i otac dvoje djece.

– On se prije nekog vremena razveo i rekao mi je da se zabavlja s tom djevojkom i da hoće da je ženi. Valjda se zaljubio u nju. Ne znam da li je zaista to učinio, ne mogu ništa da tvrdim – kratko je za Kurir rekao Tomislavljev otac Živorad

(Kurir)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas