Subota, 13 srpnja, 2024

Stravičan slučaj potresao čitav Balkan: Djevojka prebijena na smrt, pa spakovana u kofer. Njena sestra u teškom stanju u bolnici

Preporučeno

RUMUNIJA - Uhapšeni su muškarac i žena koji se sumnjiče da su primoravali sestre na prostituciju te da su ih pretukli.

Novi stravičan zločin potresao je Balkan, nakon što je otkriveno tijelo djevojke (31) koja je pretučena na smrt, a njeno tijelo je potom spakovano u kofer i bačeno.

Strašni zločin dogodio se prošle sedmice u okrugu Bihor u Rumuniji, a tijelo je pronađeno na parkingu stambenog kompleksa nakon što su se stanari požalili na smrad.

Također, stanari su prijavili i nasilje nad drugom ženom. Uspostavilo se da je riječ o sestri ubijene djevojke koja je pretučena i nalazi se u teškom stanju u bolnici.

Upravo se čita:  Sarajlije pretukle lopova koji je krao po supermarketu

Uhapšeni su muškarac i žena koji se sumnjiče da su primoravali sestre na prostituciju te da su ih pretukli.

Vjeruje se da su djevojku udarali dok nije preminula, a po nalogu šega tijelo spakovali u kofer i ostavili na parkingu stambenog kompleksa na drugom kraju grada.

Rumunski mediji navode kako su sestre zlostavljane, maltretiranje glađu i da su živjele u nehumanim uslovima. Komšije su navele kako su ih viđali da jedu otpatke iz kontejnera.

Upravo se čita:  Upravljala motociklom: Poznat identitet žene (32) koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli

Mediji pišu da su pretučene jer “nisu zarađivale dovoljno”.

Iz policije su naveli kako je mlađa sestra u teškom stanju te da je zadobila prijelome kostiju lica i rebara.

Komšije su navele kako su iz stana često čule svađu i udarce. Naveli su kako su sestre stalno bile u istoj odjeći, da su bile mršave i utučene.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas