Četvrtak, 18 travnja, 2024

Stručnjak o mogućem značenju simbola para iz Novog Sada: Satanizam povezan sa egipatskom magijom

Preporučeno

Nakon informacija da se na zidovima stana u kojem je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena tijela njihove djece u Novom Sadu, nalaze simboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L. P. S. i M. P. S. bili pripadnici sekte, za medije se oglasio i sektolog Dimitrije Pastuović, piše Blic.

Sektolog sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

– Daj Bože da griješim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima – priča Dimitrije Pastuović.

On dodaje i da poštovaoci ovih uvjerenja šire svoju propagandu i tako uspijevaju i da, najprije, zatruju omladinu.

Upravo se čita:  Za sobom ostavio suprugu i troje djece, imao je samo 44 godine: Tužan kraj potrage za podoficirom Vojske Srbije

– To su zlonamjerni ljudi, šire svoje gluposti i truju djecu, poput njih, i to namjerno. Ovo je zlo – kazao je Pastuović.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na “satanizam”, te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

– Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se donijeti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne – zaključio je sektolog.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

Podsjetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L. P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 sata u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Upravo se čita:  Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

Ovaj bračni par je živio na Petrovaradinu. Jučer je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu djecu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas