Petak, 1 ožujka, 2024

Studentica (23) koja se ubila u Doboju na FB napisala:”Od sebe se najviše čuvaj, od drugih te čuva Bog”

Preporučeno

Beživotno tijelo djevojke (23) pronađeno je u jednoj od soba Sportsko-rekreacionog centra “Džungla” u Doboju

Tijelo djevojke I. Š. pronašao je juče njen otac, koji je prethodno pozvao policiju. Djevojka je stanovala u jednoj od “studentskih” soba, koje se izdaju u okviru Sportsko-rekreacionog centra “Džungla” u Doboju.

Otac je policiji rekao da je djevojka u posljednje vrijeme bolovala od depresije i da on nije u mogućnosti da otključa vrata jer se u bravi nalazi ključ, nakon čega su pripadnici policije izašli na lice mjesta. D. Š. je nasilno otvorio vrata sobe i na krevetu pronašao tijelo kćerke.

Upravo se čita:  Jeziva poruka stigla u sarajevsku osnovnu školu: 'Postavio sam eksploziv, čujem glasove u glavi'

Indikativno je da je nesretna djevojka na svom Facebook profilu prije nekoliko mjeseci napisala poruku koja je sada dobila sasvim drugačije značenje. “Od sebe se najviše čuvaj, od drugih te čuva Bog”, napisala je djevojka, no niko tada nije mogao ni slutiti da bi ovo mogla biti najava tragičnog događaja.

Upravo se čita:  Ranije osuđivani biznismen iz Dervente optužen za utaju blizu pola miliona maraka
Arhiv (Foto: Ilustracija)
Arhiv (Foto: Ilustracija)

Naime, u jučerašnjem saopćenju dobojskog Centra javne bezbjednosti navodi se da je najvjerovatnije riječ o “samoubistvu ispijanjem veće količine tableta”.

Iz CJB, kako je prenijela Srna, naveli su da je otac nastradale čiji su inicijali D. Š. prijavio policiji da se nalazi u krugu sportskog centra “Džungla”, ispred sobe u kojoj stanuje njegova kćerka.

Upravo se čita:  Povećale se novčane doznake iz u BiH iz inostranstva: "Tri su ključna faktora"

Nakon policijskog uviđaja, zatražena je obdukcija tijela. Po nalogu dežurnog tužioca, tijelo je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, kako bi obdukcijom bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Izvor: Doznajemo

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas