Utorak, 25 lipnja, 2024

Studentica iz BiH zamolila vlasnika stana da snizi cijenu najma, njegov je odgovor šokirao: ‘Raširiš malo nogice…‘

Preporučeno

“Nekad se malo zabavimo, svakako mi stoji prazan stan. Ne moraš nekad ni plaćati”, glasila je ponuda na koju je studentica brzo odgovorila

Redakciji portala Crna-Hronika javila se ogorčena studentica iz Mostara koja je preko internet platforme za prodaju i kupovinu pronašla stan za unajmljivanje.

Sve joj se činilo u redu, dok nije stupila u kontakt s navodnim vlasnikom stana, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon nekoliko poruka koje su razmijenili o tehničkim karakteristikama stana, pokušali su se dogovoriti oko cijene. Pošto studentica je trebala živjeti sama, tražila je da se cijena od 500KM spusti, barem na 350KM.

‘Obradovala sam se kada je rekao da može niža cijena, a onda je uslijedila šok poruka‘, kazala je ogorčena studentica za portal Crna-Hronika kojem je ustupila i fotografije prepiske s vlasnikom stana iz kojih se može iščitati kako je muškarac za nižu cijenu stana od studentice zauzvrat očekivao seksualne usluge.

‘Možemo se dogovoriti ako želiš‘, napisao joj je potencijalni stanodavac na njezinu molbu bi li cijena mogla biti nešto niža pošto bi sama bila u stanu.

‘Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice i plati koliko želiš, neće nitko ništa znati, lijepo tebi, lijepo meni. Nekad se malo zabavimo, svakako mi stoji prazan stan. Ne moraš nekad ni plaćati‘, glasila je ponuda na koju je studentica brzo odgovorila:

‘Ne hvala, ne prodajem se za 50 kvadrata jeb****. Nađite vi nekog da vam širi nogice i ne plaća kiriju. A kad objavljujete oglas odmah ovo navedite kao uvjet‘, odbrusila mu je.

‘Ja sam ti dao baš divnu ponudu, bilo bi ti lijepo sve, ali eto‘, razočarano je zaključio dopisivanje muškarac.

Kako je potvrđeno za portal Jabuka.tv iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, ovaj slučaj nije prijavljen policiji.

O tome postoji li u ovome elemenata kaznenog djela komentirao je Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovčake.

U konkretnom slučaju moglo bi se raditi o nekom obliku seksualnog uznemiravanja studentice u smislu diskriminacije na osnovu spola. Što podrazumijeva svaki neželjeni oblik verbalnog, neverbalnog ili fizičkog ponašanja spolne prirode kojim se želi povrijediti dostojanstvo osobe.

Ponašanje muškarca je u svakom slučaju nemoralno i za svaku osudu, ali u tom ponašanju nema elemenata bilo kojeg kaznenog djela, izjavio je za portal Jabuka.tv županijski tužitelj Josip Aničić.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas