Subota, 13 srpnja, 2024

Suprug Šejle Zonić o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju, bavite se realnim problemima

Preporučeno

On se dotakao i koncerta koji se prethodnih godina organizirao za pobjednike takmičenja u njihovim gradovima.

Šejla Zonić, pjevačica iz BiH, pobjednica je ovogodišnjeg muzičkog showa Zvezde Granda. Zonić je zahvaljujući više od 132.000 glasova publike odnijela pobjedu u tom takmičenju.

Tokom čitave sezone mentorica joj je bila Svetlana Ceca Ražnatović, a upravo zbog toga, ali i učešća u Zvezdama Granda brojni je ljudi vrijeđaju po društvenim mrežama.

To je potvrdio i njen suprug Armin Zonić. On se oglasio na društvenim mrežama prvo “zamolio svoje prijatelje da mu više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti”.

Upravo se čita:  Majstor Asim Vranac-Tica tvrdi da su ga prevarili iz osiguranja: "Bio sam životno ugrožen, a oni mi uplatili 2.200 KM"

– Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa”, poručio je Šejlin suprug.

Upravo se čita:  Hana i Tarik slave: Niko nije vjerovao da možemo dočekati prvu godišnjicu, a dočekasmo i 13-tu

On se dotakao i koncerta koji se prethodnih godina organizirao za pobjednike takmičenja u njihovim gradovima.

“I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi”, napisao je Armin Zonić te za kraj poručio: “Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti život bude lakši, bolji, sretniji…”.

Upravo se čita:  Snimak šokirao javnost: Pjevačica Zlata Petrović napravila haos na plaži u Budvi jer ležaljke koštaju 15 eura

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas