Srijeda, 24 srpnja, 2024

Supruga Muje Haračića pronađena mrtva: Centar za krim-vještačenja potvrdio da je riječ o nestaloj Marici

Preporučeno

DNK analizom utvrđeno je da poluraspadnuto tijelo, pronađeno prije šest dana u rijecu Savi kod Jasenovca, pripada Marici Haračić, Zagrepčanki koja je nestala prije skoro pet mjeseci.

marija-haracic-300x230DNK analiza, koja je rađena u zagrebačkom Centru za krim-vještačenja Ivan Vučetić, dokazala je kako je do danas nepoznata ženska osoba, koja je prije nekoliko dana izvučena iz Save pokraj Jasenovca, upravo nestala Zagrepčanka Marica Haračić.

Upravo se čita:  Hrvatski carinik na granici tražio i dobio 50 eura mita

Obavljenim pregledima i obdukcijom nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, potvrđeno je za Dnevnik.hr iz zagrebačke policije.

Marija Haračić bila je 25 godina u braku sa suprugom Mujom i majka dvoje djece, sina Anela starog 22 godine i 16-godišnje kćerke, nestala je, doslovno ‘kao da je u zemlju propala’ 16. siječnja u Zagrebu.

Dva mjeseca nakon njezina nestanka bilo je objavkljeno da je policija protiv nepoznate osobe podigla prijavu za sumnju na ubojstvo. No, to je bio samo formalno-pravni korak, bez osnovane sumnje.

Upravo se čita:  Prazne vile i kuće s bazenima, vlasnik restorana na Jadranu: "Sezona je 40 posto slabija"

Odvjetnica obitelji Haračić objasnila je kako je to jedan od preduvjeta da se izda nalog za pretragu, kako bi istražni sudac mogao pregledati računalo kojim se Marica Haračić koristila.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas