Nedjelja, 25 veljače, 2024

Sušić: Pustite te priče o Barceloni, moja misija je reprezentacija BiH

Preporučeno

Safet Sušić jedan od kandidata za nasljednika Tita Vilanove na klupi slavne Barcelone. Ovako je glasila informacija koju je objavio hrvatski Jutarnji list , informacija koja je uzburkala bh. javnost, ali i šire.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Prema navodima Jutarnjeg lista, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem jer želi da upravo on trenira katalonskog diva.

Upravo se čita:  Na graničnom prijelazu između BiH i Crne Gore oduzeta garderoba u vrijednosti od 233.000 KM

Međutim popularni Pape je demantovao navode pomenutog lista i naglasio da on o tome ne zna ništa.

“Milana znam, on mi je prijatelj. Moguće je da me on spomenuo u nekom neformalnom razgovoru. Znate kako se to dešava danas. Ali dajte pustite te priče. Jednostavno, nemam nikakav komentar. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH”, kazao je Sušić za Dnevni avaz.

Upravo se čita:  Njemačka donirala Oružanim snagama BiH 6,5 miliona eura

Sušić je bio genijalni igrač PSG-a, sada je jedan od najboljih trenera na području bivše Jugoslavije, preporodio reprezentaciju BiH, tako da je zasigurno njegova cijena na tržištu veoma porasla.

(Bh-index)

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Hadžifejzović šokirao gledaoce: ‘Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja…’

Novinar i urednik Face TV Senad Hadžifejzović imao je sinoć zagonetnu odjavu Centralnog dnevnika. Naime, Hadžifejzović je najavio da...

Još vijesti za vas