Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Svake sekunde dobijaju SMS: Vučiću i Dačiću prijete smrću!

Preporučeno

Vučić dobio i poruke u kojim mu se direktno prijeti smrću: “Izdajniče, za tebe je metak. Da ne živiš više”, “Samo da ti kažem, sprema se rušenje vlade! Bolje beži, imamo snajper”, “Proklet bio g…. Dabogda te Šiptari zaklali i rod i porod ti zatrli!”

vucic34Prema pisanju srbijanskog portala Pressonline, premijeru i prvom potpredsjedniku vlade Srbije Ivici Dačiću i Aleksandru Vučiću danas su na mobilne telefone stigle prijeteće poruke.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nije tačno da je sporazumom iz Brisela priznata nezavisnost Kosova istakavši da mu “svake sekunde stižu prijeteće poruke”.

“Svake sekunde mi stižu poruke da će me ubiti”, izjavio je Vučić članovima SNS u Kruševcu.

Istakao je da je pregovarački tim Srbije učinio sve napore kako bi u Briselu postigao najbolji sporazum za srpski narod.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U porukama na mobilom telefonu vicepremijera, prema pisanju srbijanskih medija, prijeti se smrću njemu lično, ali i članovima njegove uže porodice.

“P…., izdao si Kosmet. Bićeš ubijen, kao Zoran iz DS-a”, samo je jedna od poruka, koje je primio Vučić. Sa istog broja stigla je i poruka: “Bićeš ubijen uskoro”.

Vučić je dobio i poruke u kojim mu se direktno prijeti smrću:

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

“Izdajniče, za tebe je metak. Da ne živiš više”, “Samo da ti kažem, sprema se rušenje vlade! Bolje beži, imamo snajper”, “Proklet bio g…. Dabogda te Šiptari zaklali i rod i porod ti zatrli!”

Prema pisanju portala Pressonline, srbijanski Radikali su danas u Beogradu, Novom Saadu i Kosovskoj Mitrovici prolaznicima dijelili brojeve mobilnih telefona premijera i vicepremijera Ivice Dačića i Aleksandra Vučića.

(Anadolija)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas