Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Sve o vaučerima od 200 KM: Kada i kako će ih bh. građani moći koristiti za odmor?

Preporučeno

– U praktičnom video prikazu odgovaramo na brojna pitanja koja su stigla u Federalno ministarsvo okoliša i turizma – kazali su iz Vlade Federacije.

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je prošle sedmice objavila informaciju da će građani ovog ljeta imati priliku otići na odmor uz subvenciju Vlade u iznosu od 200 KM.

Riječ je o vaučerima koji će se moći koristiti samo u Federaciji.

Upravo se čita:  Sarajevo: Prepoznajete li lopova sa snimka? Za informaciju se daje novčana nagrada

– Nakon vijesti koja je obradovala građane Federacije BiH da su od ukupno pet miliona KM koje će ove godine biti izdvojeno iz federalnog budžeta za razvoj turizma, dva miliona KM namijenjena građanima za sufinansiranje turističkih putovanja u FBiH, stigla su brojna pitanja u Federalno ministarsvo okoliša i turizma. U praktičnom video prikazu odgovaramo na njih – kazali su iz Vlade Federacije.

Upravo se čita:  Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas