Subota, 13 srpnja, 2024

Sve za lajk: Djevojke se kupale u vodi punoj fekalija

Preporučeno

Na snimku se vide dvije djevojke koje se drže za ruke, igraju, a potom skaču u prljavu vodu na ulici.

Obilne padavine koje su pogodile Beograd uzrokovale su velike probleme u saobraćaju, ali su dvije djevojke iskoristile situaciju na poseban način – odlučile su se zabaviti i “okupati” na poplavljenim ulicama. Video njihovih avantura inicijalno je objavljen na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku se vide dvije djevojke kako se drže za ruke, igraju i skaču u prljavu vodu koja je preplavila ulice. Njihova neobična reakcija na poplave izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

Istovremeno, pripadnici MUP-a Srbije sinoć su bili angažovani na više od 40 lokacija na teritoriji Beograda zbog obilnih padavina koje su trajale tokom noći. Najveći broj intervencija zabilježen je u Kolubarskom i Rasinskom okrugu.

Upravo se čita:  Na letu aviokompanije "Ryanair" izbila masovna tučnjava: Avion morao prinudno da sleti

Tokom jučerašnjeg dana evakuisano je ukupno 14 osoba u tri odvojene intervencije. Među evakuisanima je bilo pet vaspitačica iz vrtića u Ljigu, te devet osoba koje su evakuisane iz vozila u Mionici i Kruševcu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas