Srijeda, 24 srpnja, 2024

Svekrva prijavila policiji da se njena snaha Nermina ubila, strahovala da će sin ubica sebi nauditi

Preporučeno

Goranova majka Ledžiba, odmah je po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo uhapšena zbog neprijavljivanja krivičnog djela ili učinitelja i pomoći učinitelju nakon učinjenog krivičnog djela.

Tragedija u porodici Ravlić potresla je stanovnike glavnom grada Bosne i Hercegovine. Zbog ubistva 38-godišnje supruge Nermine, uhapšen je Goran Ravlić, njen suprug, i svekrva Ledžiba Ravlić – piše Crna-Hronika.

Femicid se desio na 7. spratu sarajevskog nebodera u ulici Kolodvorska broj 13. Nesretna Nermina danima je ležala u beživotnom stanju dok su joj suprug i svekrva pokušavali shvatiti kako da se riješe tijela voljene Nermine.

Službenici MUP-a rasvijetlili su slučaj zbog Ledžibe Ravlić koja je sinoć pozvala policijsku stanicu Novo Sarajevo kako bi izjavila da je njena snaha izvršila suicid. Također je policiji rekla gdje se ona nalazi kako bi je “patrola” pokupila.

Upravo se čita:  Došao na odmor u BiH, lopovi mu provalili u kuću i odnijeli 1,6 miliona KM

Nije mogla više šutjeti jer je Gorana, njenog sina pekla savjest i htio je sebi nauditi. Upravo majka odnosno svekrva je potvrdila da se u stanu u Kolodvorskoj ulici broj 13 na 7 spratu nebodera nalazi stan i beživotnog tijelo nesretne Nermine.

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, policija je ušla u stan te su pripadnici potvrdili tragediju. Na licu mjesta su bili i ljekari koji su konstatovali smrt 38-godišnje ženske osobe.
Zvanične institucije još uvijek nisu potvrdile kako i kada se dogodila likvidacija. MUP Kantona Sarajevo je zatražio pomoć od Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine u lociranju Gorana Ravlića te su istog pronašli na lokalitetu Ilidže gdje je odmah stavljen pod kontrolu službenih osoba.

Upravo se čita:  Vozač autobusa iz BiH brutalno pretukao djevojku

Također Goranova majka Ledžiba, odmah je po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo uhapšena zbog neprijavljivanja krivičnog djela ili učinitelja i pomoći učinitelju nakon učinjenog krivičnog djela.Treća osoba uhapšena je zbog saznanja o tragediji i ne poduzimanja daljih mjera kako bi pomogao nastradaloj ženi ili obavijestio policiju o tome.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas