Petak, 12 travnja, 2024

Tijelo ubice iz Gradačca je i dalje kod hladnjači: Niko ga ne želi

Preporučeno

"Tijelo je od 11. augusta nalazi u hladnjači u Tuzli. I dalje ga niko ne želi preuzeti. Niko nije došao da ga preuzme, čak ni porodica. Niko se nije ni predosmislio", kazali su

Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića još uvijek se nalazi kod nas u hladnjači Komemorativnog centra u Tuzli – to je za portal Radiosarajevo.ba Amer Hajdarhodžić, rekao rukovodilac službe u Komemorativnom centru Tuzla, mjesec dana nakon stravičnih u Gradačcu.

“Tijelo je od 11. augusta nalazi u hladnjači u Tuzli. I dalje ga niko ne želi preuzeti. Niko nije došao da ga preuzme, čak ni porodica. Niko se nije ni predosmislio”, dodao je Hajdarhodžić.

Upravo se čita:  Objavljene fotografije požara u kojem su poginule majka i kćerka

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Upravo se čita:  Zeničanin napadnut u Neumu: U mraku ga napao s leđa, udario po glavi i zaparao po leđima

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Upravo se čita:  Poznat uzrok požara kod Zenice u kojem su stradale majka i kćerka

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Ambasada SAD: Dodik griješi ako misli da će Amerika stajati po strani dok gura BiH ka sukobu

Stvaranje paralelnog izbornog sistema od strane Vlade Republike Srpske (RS) bilo bi neustavno i antidejtonsko, a biračima u RS-u...

Još vijesti za vas