Subota, 22 lipnja, 2024

Tiktokerica u suzama nakon što je dobila posao: ‘Radim od 9 do 17, to je nepodnošljivo…’

Preporučeno

Nemam vremena ni za što. Nemam. Želim se samo istuširati, pojesti večeru i otići spavati. Nemam vremena ni energije skuhati večeru. Nemam energije vježbati. To nije opcija. Jako sam uznemirena

Tiktokerica Brielle u suzama je podijelila svoje iskustvo u videu koji je pregledan 2,2 milijuna puta, a mnogi su se složili da se osjećaju isto kao i ona. Naime, Brielle je završila faklutet i zaposlila se na radno vrijeme 9-5 što joj nikako ne odgovara.

– Znam da sam vjerojatno jako dramatična i naporna, ali ovo je moj prvi posao od 9-5 nakon fakulteta. Radim uživo i putujem na posao, treba mi cijela j*bena vječnost da stignem tamo. Trenutno si ne mogu priuštiti da živim bliže poslu, stoga to nije opcija – počela je govoriti u videu kroz suze.

– Da mogu hodati do posla, to bi mi bilo u redu. Odlazim od kuće na vlak u 7:30, a najranije dođem kući u 18:15. Nemam vremena ni za što. Nemam. Želim se samo istuširati, pojesti večeru i otići spavati. Nemam vremena ni energije skuhati večeru. Nemam energije vježbati. To nije opcija. Jako sam uznemirena

Upravo se čita:  Šejla Zonić: Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog uspjeha

„Nije to zbog posla, već je radno vrijeme od 9 do 5 ludo. Biti u uredu od 9 do 5… Da je rad od kuće, onda se odspojiš s posla u 5 i kod kuće si, sve je u redu. Ali nisam kod kuće, treba mi dugo da dođem kući kada putujem s posla. Ljudi koji se voze iz ureda, ne, mi ne završavamo u 5. Znam da može biti gore, da mogu raditi duže… Ali ja izlazim iz ureda po mrklom marku. Nemam energije – govori o svom iskustvu, pa je postavila nekoliko pitanja gledateljima videa.¸

Upravo se čita:  Legendarni Čombe raznježio fanove porodičnom fotografijom: “Moja banda”

– Kako vi imate prijatelje? Kako imate vremena za izlaženje na spojeve? Ja nemam vremena ni za što, jako sam pod stresom. Također, trebam dobiti mjesečnicu, pa je to razlog zašto sam ovako emotivna. Jesam li dramatična? – upitala je.

Mnogi u komentarima su rekli da se osjećaju isto.

“Toliko je repetitivno i depresivno, razumijem te, curo”, „Svi se osjećaju ovako i nitko ništa ne čini po tom pitanju”, „Nisi jedina”, glasili su neki komentari.

Upravo se čita:  Šejla Zonić: Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog uspjeha

Neki su istaknuli kako smatraju da je koncept rada 40 sati tjedno zastario.

„Četrdesetsatno radno vrijeme je zastarijelo i tvoji osjećaji su validni”, „Raditi 40 sati tjedno je bilo dizajnirano kad su tu bile domaćice da se pobrinu za kućanske poslove. Mi sad trebamo dvije plaće, stoga to nije moguće. Nemamo vremena ni za što.”

Bilo je i komentara, među gotovo 17 500 komentara, o tome kako je rad od kuće nešto što im je znatno poboljšalo kvalitetu života.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Direktor Elektroprivrede BiH nema dobre vijesti: Ispadi, puput jučerašnjeg kolapsa, mogući su i ubuduće!

Neviđeni kolaps elektroenergetskog sistema - na dva sata paralizirana Bosna i Hercegovina, Crna Gora i dio Hrvatske... O uzrocima...

Još vijesti za vas