Srijeda, 22 svibnja, 2024

Tragedija potresla region: Nakon saobraćajne nesreće u automobilu izgorila braća od 12 i 19 godina

Autor:Index.hr

Preporučeno

Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. U potpunosti je izgorio, a u njemu su pronađena tijela dvije osobe.

HRVATSKA – Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći jučer popodne na lokalnoj cesti na području Lupoglava u Istri. Živote su izgubila dvojica braće od 12 i 19 godina, rekli su stanovnici Lupoglava za Index. Policija informaciju nije ni potvrdila ni demantirala. Kazali su tek da provjeravaju i da će obdukcija biti u ponedjeljak.

Nesreća se dogodila u petak oko 17.45 na lokalnoj cesti od naselja Brest pod Učkom prema Lupoglavu, kada je vozač automobila Renault Clio, pulske registracije, prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz rub kolnika.

Upravo se čita:  S troje djece skočila u rijeku: Otkriveni jezivi detalji o Alminom braku

Auto udario u stablo pa se zapalio

Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. U potpunosti je izgorio, a u njemu su pronađena tijela dvije osobe.

“Još uvijek se utvrđuje identitet zato što, s obzirom na stanje u kojima su bila izgorena tijela, nije moguće vizualno prepoznavanje. Auto je policija izvukla i nalazi se u dvorištu policijske postaje Pazin zato što je Državna odvjetnica naložila vještačenje vozila”, rekli su Indexu iz PU istarske.

Dodali su da su i oni čuli od mještana da se radi o dva brata, no to još ne mogu potvrditi.

Upravo se čita:  Ubio punicu, pokušao i ženu, pa presudio sebi; Komšija: Čuo sam da je zapomagala punica

Šef vatrogasaca: Vidjeli smo tijela tek kad smo ugasili vatru

Zapovjednik JVP-a Pazin Vjekoslav Valenta za Index je ispričao kakav su prizor zatekli jučerašnjim izlaskom na teren.

“Dojava je bila u 17:48 i odmah se podiglo vozilo s grupom vatrogasaca koji su na mjesto događaja došli u 18:05 te su s kolegama iz DVD-a Lupoglav odmah počeli s gašenjem zapaljenog automobila. Automobil je bio u razbuktaloj fazi i tek kasnije, kada su vatrogasci došli do mogućnosti da izvrše kontrolu, uvidjeli su da se u automobilu nalaze tijela smrtno stradalih”, rekao je Valenta.

Upravo se čita:  Tek što je sezona počela, sa njom su počeli i udari po džepu: Ovo je cijena kafe na hvarskoj rivi

Obavijestili su policiju i hitnu pomoć koja je već bila na terenu te su onda policijski službenici nastupili s očevidom.

“Radilo se o požaru u potpuno razbuktaloj fazi i u početku nismo ništa vidjeli. Kako se vatra počela smanjivati, vatrogasci su počeli uviđati obrise i da se nešto u automobilu nalazi. Kada se vatra ugasila, bilo je jasno da se unutra nalaze dva tijela”, rekao je Valenta za Index.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas