Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Tragedija velikih razmjera: Penzioneru izgorjela kuća i 35.000 eura u njoj!

Preporučeno

Tri dana Ivo je stanovao u automobilu a onda je unajmio apartman jer mu je civilna zaštita obećala plaćati stanarinu za šest mjeseci.

Ivo Marjanović iz sela Vrbice kod Jajca nedavno je ostao bez kuće ali i bez 35 tisuća eura koje je vatra progutala.

Naime Ivo je štedio novac za kupovinu garsonjere ili jednosobnog stana u Jajcu. Štedio je cijeli život da bi vatra zapalila i kuću i fotelju u kojoj je držao novac. Pokušao je Ivo doći do fotelje ali između života i novca ipak je izabrao život. Troja vatrogasna kola gasila su vatru tri puna sata.Vatrogasci su također pokušali spasiti njegov novac koji je čuvao za kupovinu stana.

Upravo se čita:  BH. meteorolozi objavili vijest koja će obradovati mnoge: Polako, ali sigurno, dolaze nam nešto ugodniji i podnošljiviji ljetni dani

Tri dana Ivo je stanovao u automobilu a onda je unajmio apartman jer mu je civilna zaštita obećala plaćati stanarinu za šest mjeseci. Ivo živi sam.Snalazi se kako zna i umije.

Ima obećanja od načelnika općine Jajce da će mu kuću napraviti, obnoviti. Međutim za Ivu je to velika kuća pa bi on radije manju na starim temeljima. Kako kaže samo jednu sobu, kuhinju i kupatilo.Tko želi pomoći ovoga čovjeka može ga kontaktirati na telefon 063 529 157 Ivo Marjanović.

Upravo se čita:  Povratnika Mehdina zadesila nedaća: Uginula mu krava od koje je živjela njegova porodica

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas