Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Tragično ugašen mladi život: Emir Fakić (21) poginuo u stravičnom sudaru

Nemojte propustiti

U sarajevskom naselju Kobilja Glava sinoć je oko 19.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

kobilja_sudar03

Kako je potvrđeno iz MUP-a KS putničko vozilo “Golf 4” podletilo je pod GRAS-ov autobus. Vozač “Golfa”, koji je usljed zadobijenih povreda preminuo, pokušao je preteći kolonu vozila i direktno se zabio u autobus.

Upravo se čita:  Određen jednomjesečni pritvor Izetu Grahoviću koji je ubio Asmira Halilagića

Prednji dio automobila je potpuno uništen, a iz smrskanog Golfa izvučen je stradali vozaač koji je podlegao teškim povredama koje je zadobio u ovoj tragičnoj nesreći. Stradalima su prvi pritekli u pomoć žitelji obližnjih kuća.

Nažalost, poginuo je 21-godišnji vozač golfa Emir Fakić, a tri osobe, A.R. (16), V.F. (17) i A.F. (16) zadobile su lakše tjelesne povrede. A.R. ima posjekotinu i kontuziju glave, V.F. također ima posjekotinu, dok je A.F. zadobio frakturu trećeg prsta desne ruke.

Upravo se čita:  Građani BiH sve više kupuju odjeću iz druge ruke: Nosimo polovnu robu i iz Nigerije

Policija je dojavu o nesreći dobila u 19 sati i 35 minuta, a ubrzo nakon dojave o događaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) izašli su na lice mjesta kako bi obavili uviđaj, kao i dežurni tužilac Saša Jovanović. Na lice mjesta su upućene i ekipe hitne medicinske pomoći.

Tokom uviđaja, saobraćaj je bio preusmjeren preko Bara.

Upravo se čita:  Depoziti banaka pali za čak 895 miliona KM, gdje je završio novac?

(Bh-index)

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo