Srijeda, 17 travnja, 2024

Treći dan potrage za malenom Dankom: Bageri ispred kuće porodice Ilić, policija otvara šahtove

Preporučeno

Ispred kuće u čijem je dvorištu nestala malena Danka pojavio se bager. Policija je okružila kuću u Banjskom polju i brani pristup.

Treći je dan potrage za malenom Dankom, dvogodišnjom djevojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 sati u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku centralne Srbije.

Danka je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu. Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta porodične kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke.

Upravo se čita:  Drastična promjena vremena: U Zagrebu za 24 sata temperatura pala za 20 stepeni, u Zagorju snijeg

Policija je jučer oko 17:30 sati obustavila pretragu terena.

– Svi dosadašnji rezultati ukazuju na to da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara – objavila je policija.

Srbijanski mediji javljaju da policija sada ima novi trag, koji istragu vodi dalje od mjesta nestanka. HGSS je ponudio pomoć u potrazi.

Upravo se čita:  Ovo je Albanka koja je vozila BMW 170 km/h i usmrtila brata i sestru iz Gradca

Ispred kuće u čijem je dvorištu nestala malena Danka pojavio se bager. Policija je okružila kuću u Banjskom polju i brani pristup. Nema službenih informacija zašto je stigao bager.Reporterka Telegrafa javlja da policija otvara i šahtove oko kuće porodice Ilić.Policija brani pristup.

Ni trećeg dana od nestanka male Danke Ilić (2) iz Banjskog polja nema novih informacija, potvrdio je za Telegraf.rs član porodice.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

Taj je portal, međutim, došao do saznanja o tome ko je vozio zeleni Punto koji je snimljen nadzornom kamerom nekoliko minuta nakon nestanka djevojčice.

Muškarac koji je snimljen u blizini kuće za volanom zelenog Punta u vrijeme nestanka djevojčice ispitan je u prostorijama MUP-a, gdje je utvrđeno da se radi o susjedu koji u tom trenutku nije ni znao da je djevojčica nestala.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas