Četvrtak, 29 veljače, 2024

Tule objavio snimak Enisine majke: “Ima li iko da je upozori da Enisu više ne uznemirava?”

Preporučeno

U glasovnim porukama Enisina majka žestoko osuđuje postupak svog djeteta, ali i oštro osuđuje Edina Tulu.

Edin Tule, samoprozvani psiholog i teolog koji je proteklih mjeseci zaokupira javnost svojim postovima na društvenim mrežama, obratio se i prije nekoliko dana u novom videu putem Facebooka.

Naime, ovog puta je objavio glasovnu poruku od majke Enise Muharemović, žene koju je “liječio”, a vrlo brzo i nelegalno šerijatski vjenčao.

U glasovnim porukama Enisina majka žestoko osuđuje postupak svog djeteta, ali i oštro osuđuje Edina Tulu.

Upravo se čita:  Bh. influensericu napali jer se ispod Starog mosta snimala u neprikladnoj odjeći: “Pisali su mi da će mi odrezati glavu i da ću biti bačena sa mosta”

Uz video objavio je i ovo:

“Enisina plemenita mama. Po imenu Nermina i jedna od stotinu poruka Enisi i meni žena izvanredne kondicije. Ima li iko da je upozori da Enisu više ne uznemirava i da ne manipuliše Enisinom djecom protiv nje? Ta žena je u velikom zlu protiv svog djeteta, a sa bivšim zetom nasilnikom Damirom zajedno duže vrijeme u udruženom zločinačkom poduhvatu protiv vlastite kćeri”, naveo je Tule.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas