Srijeda, 21 veljače, 2024

U BiH oduzet auto za kojim tragaju u Njemačkoj

Preporučeno

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Pripadnici policijske uprave Banjaluka pronašli su i od S.V. iz Odžaka, privremeno oduzeli auto folksvagen (VW), za kojim je od strane Interpola raspisana potraga u Njemačkoj.

“Prilikom obaljanja redovnih poslova i zadataka, istog dana oko 18,00 časova u Banjaluci, policijski službenici su izvršili zasutavljanje i kontrolu putničkog vozila marke VW, kojim je upravljalo navedeno lice. Nakon izvršenih provjera utvrđeno je da je predmetno vozilo predmet potrage u Republici Njemačkoj, a da je važnost vozačke dozvole lice S.V. istekla”, navode iz policije.

Upravo se čita:  Vraćanje obaveznog vojnog roka u BiH: Evo šta kažu političari
Foto: Ustupljena fotografija

Kod S.V. je pronađena i oduzeta određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain i slijedi mu podnošenja zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

Terete ga zbog počinjenih prekršaja iz člana 172. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Nizamina tetka otkrila surovu istinu, MUP TK ponovo pokazao svoju nesposobnost i bahatost

Porodice ubijenih u Gradačcu traže pravdu i uputili su zahtjev Federalnoj upravi policije (FUP) da preuzme istragu o ovom...

Još vijesti za vas