Srijeda, 22 svibnja, 2024

U BiH stiže sunčano vrijeme ali sa mogućim lokalnim pljuskovima

Preporučeno

Prvog dana vikenda očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

“Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Poslije podne djelimično smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura zraka od pet do 12, na jugu do 14, a dnevna od deset do 16, na jugu do 20 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZBiH).

U četvrtak se u većem dijelu Bosne i Hercegovine očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi ponegdje praćeni grmljavinom su mogući u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 20 stepeni.

Upravo se čita:  Crnogorski amandmani rezoluciji o Srebrenici: Dodatno potvrđeno da se ne želi etiketa postaviti jednom narodu

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake. Tokom dana rijetki i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Hercegovini, zapadnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, a dnevna od 14 do 19, na jugu do 22 stepena.

Prvog dana vikenda očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi su mogući na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 15 do 20, na jugu do 22 stepena.

Upravo se čita:  Objavljena snimka s mjesta gdje je pao helikopter iranskog predsjednika

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva postepeno naoblačenje sa zapada. U drugom dijelu dana slabi lokalni pljuskovi su mogući na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 11, na jugu do 13, a dnevna od 16 do 22 stepena.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas