Subota, 13 srpnja, 2024

U BiH viđeno višemetarsko čudovište kako visi sa stabla: Snimka je izazvala jezu diljem Balkana

Preporučeno

Mnogi smatraju i kako na tom prostoru nikada prije nije viđena tako velika zmija. Radi se o zaista velikom stvorenju, koje izgleda posebno fascinantno dok se kreće.

Mnoga živa bića vole toplinu, pa ih zato u ovo doba godine češće viđamo. Među njima su zmije, koje uvijek privuku pozornost ljudi koji ih vide. Nekad samo zato što su im strašne, ali nekada zato što su se susreli sa stvorenjem koje je po nečemu zaista posebno.

Jedno takvo navodno je snimljeno u Bosni i Hercegovini, kod Mostara. Objavio ju je portal Herc, čiji su novinari objavili kako je snimka autentična te da je zaista nastala u okolici tog grada. Mnogi smatraju i kako na tom prostoru nikada prije nije viđena tako velika zmija. Radi se o zaista velikom stvorenju, koje izgleda posebno fascinantno dok se kreće.

Upravo se čita:  Međunarodni dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici će prvi put biti obilježen u sali Generalne skupštine UN-a

Procjenjuje se kako je velika oko tri metra. O kome se točno radi, još uvijek nije poznato. Najvjerojatnije je da se radi ili o višemetarskom smuku, iako je debljina kože snimljene zmije dosta deblja od ostalih smukova, ili je riječ o četveroprugom kravosasu, koji je prilično narastao.

No, o tome će se izjasniti struka, a za sada je snimka izazvala oduševljenje (i jezu) diljem Balkana.

Upravo se čita:  Korida u Čevljanovićima ove godine neće biti održana? “K’o da smo Oktobarfest. Traže od nas da prijavimo radnike, fiskalizujemo šatore i ulaznice”

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas