Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

U centru Banjaluke uhapšeno više uposlenika Poreske uprave, objavljena su im imena

Preporučeno

Kako se može vidjeti na fotografiji, policijski službenici su hapšenje izvršili na ulici, u centru Banje Luke, a u saopštenju su naveli inicijale uhapšenih.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u sklopu akcije “Afrodita” uhapsili su tri osobe koje su sumnjiče za primanje mita, a kako je saopšteno iz resornog ministarstva, radi se licima koja su zaposlena u Poreskoj upravi Republike Srpske.

Kako se može vidjeti na fotografiji, policijski službenici su hapšenje izvršili na ulici, u centru Banje Luke, a u saopštenju su naveli inicijale uhapšenih.

Upravo se čita:  Udruženja žrtava: Kako Kahrimanović može tvrditi da zna na koji način su likvidirani Srebreničani?

“U ovim aktivnostima su lišena slobode tri lica – I.G., D.T. i S.D.M. zbog sumnje da su počinili krivična djela primanje mita i trgovina uticajem. Lica lišena slobode su zaposlena u Poreskoj upravi RS”, naveli su iz MUP-a.

Pored toga, trenutno se vrše pretresi na nekoliko lokacija na području grada.

Capital otkriva da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su danas službenike Poreske uprave RS Igora Grahovca, Dragoslava Tubića i Snježanu Dragičević Mitrović.

Upravo se čita:  Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Podsjećamo, inspektori Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a RS uhapsili su 25. oktobra tri službenika Poreske uprave RS, Miloša Janjića, Uroša Zeca i Dejana Lazića, zbog sumnje da su primali mito. Ovo danas su nova hapšenja službenika PURS zbog istih optužbi.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas