Utorak, 16 srpnja, 2024

U lančanom sudaru poginula žena, više povrijeđenih

Preporučeno

Žena je poginula, a četvoro djece i tri odrasle osobe povrijeđene su u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali kod ulaza u Sremčicu u Beogradu.

Ilustracija
Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, oko 12 časova sudarili su se dva putnička vozila i cisterna koja je prevozila naftu.

Portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura kaže da jedno desetogodišnje dijete ima povredu kičme, a petogodišnje povrede stomaka, te da su prebačeni na Dječju kliniku u Tiršovoj ulici.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

Ona je navela da su vatrogasci pokušavali da iz jednog vozila izvuku ženu (40), koja je bila najteže povrijeđena. Kasnije je potvrđeno da je podlegla povredama.

U Urgentni centar već su prebačeni muškarac od oko 40 godina, koji ima povrede glave, grudnog koša stomaka i brojne prelome ekstremiteta, kao i muškarac od oko 35 godina sa potresom mozga.

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Iz cisterne, koja je učestvovala u sudaru, nije bilo izlivanja nafte.

(Srna)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas