Nedjelja, 14 srpnja, 2024

U Njemačkoj platili smještaj 4.600 KM, dočekale ih scene kao iz horor filmova

Preporučeno

Hotel uopće nije izgledao onako kako je predstavljen, a gosti su bili prisiljeni tražiti alternativu.

U Njemačkoj se zbog Evropskog prvenstva u fudbalu i dolaska brojnih navijača traži krevet više.

U situaciji visoke potražnje stvari nekada ne idu po planu. Grupa škotskih navijača na društvenoj mreži X (bivši Twitter) obznanila je neugodnosti koje su ih dočekale nakon što su pronašli smještaj koristeći platformu Booking.com.

Hotel uopće nije izgledao onako kako je predstavljen, a gosti su bili prisiljeni tražiti alternativu.

– Oko pola osam smo se pojavili u objektu koji smo rezervirali i mjesto je bilo u apsolutnom neredu. Jedan od kreveta bio je napravljen od kartona, spojen ljepljivom trakom. Drugi krevet bio je kauč na razvlačenje – polomljen i odvratan – opisana je neugodna situacija.

Dalje je naglašeno da su nakon tri sata telefoniranja uspjeli pronaći alternativu.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

– Kada smo stigli, bili smo zapanjeni onim što smo zatekli. Booking nas je poslao u tamnicu koja je sigurno bila neka vrsta napuštene medicinske ustanove. Bolnički kreveti i industrijska oprema bili su na ulazu. Kad smo ušli, dočekale su nas hemikalije, počupani kablovi, otrivene cijevi i povrh svega sjekira koja je izgledala kao iz filma u ubistvu. Cijelo je mjesto imalo vibracije horor filma – opisuju šokirani navijači.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Oni su za smještaj izdvojili 2.000 funti (oko 4.600 KM). Uspjeli su pronći alternativu u Kelnu za preostala četiri dana, ali ni to nije izgledalo baš ugodno.

– Ovo nije iskustvo koje bismo željeli za bilo kojeg korisnika naše platforme. U kontaktu smo s korisnicima tako da možemo provjeriti šta se dogodilo i osigurati odgovarajuću podršku – rekao je glasnogovornik platforme Booking.com, prenosi Daily Record.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas