Četvrtak, 18 srpnja, 2024

U Novom Sadu počinje suđenje Darijanu Musiću za ubistvo svoje djevojke

Preporučeno

U novosadskom Višem sudu danas će početi suđenje Novosađaninu Darijanu Musiću (26), koji je na brutalan i surov način ubio svoju djevojku, poznatu novosadsku manekenku Vladislavu Červenko (25).

hro-darijanSuđenje Musiću za teško ubistvo bit će održano pred sudskim vijećem kojim će predsjedavati sudija Zlata Rodić Knežević, saopšeno je iz Suda.

Musić je ubio Červenkovu polovinom novembra 2012. godine u njenom stanu u Novom Sadu, tako što je brutalno i surovo tukao do smrti.

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Ubica je, prije nego što je uhapšen, napisao na svom Faceboook profilu da mu nije bio cilj da ubije djevojku, kao i da mu je ona prije ubistva priznala da ga je varala dok je bio na izdržavanju zatvorske kazne.

Poslije zločina Musić je pobjegao iz Novog Sada, ali ga je policija dva dana kasnije uhapsila u okolini Novog Pazara, odakle je namjeravao da se prebaci na Kosovo.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

(Srna)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U Hrvatskoj je trenutno 930 hiljada turista pri čemu je turistički promet u dolascima veći za pet, a noćenjima...

Još vijesti za vas