Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

U ovom bh. gradu srednjoškolci će dobiti 500 KM!

Preporučeno

Kako je objavio SDP iz Žepča, ponosno su ponosni na činjenicu da će srednjoškolci dobiti pomoć bez obzira na političke opcije kojima pripadaju njihovi roditelji.

Vijećnici SDP-a u Općinskom vijeću Općine Žepče najavili su da će ova jedinica uskoro podijeliti jednokratnu pomoć od 500 KM za oko 70 srednjoškolaca.

Kako je objavio SDP iz Žepča, ponosno su ponosni na činjenicu da će srednjoškolci dobiti pomoć bez obzira na političke opcije kojima pripadaju njihovi roditelji.

“Sretni smo što će 70-ak srednjoškolaca sa područja općine Žepče dobiti po 500,00 KM za sufinansiranje mjesečne karte što je oko 35.000 KM sredstava izdvojenih od strane federalnog ministarstva.

Upravo se čita:  "U jednom momentu tražio je da ispružim ruke pored tijela i tu sam osjetila kako mi je nešto u ruci": Zeničanka tvrdi da ju je maser zlostavljao, on sve negira

Još više smo sretni da je među ovim srednjoškolcima – dobitnicima sufinansiranja mnogo učenika čiji su roditelji članovi različitih političkih opcija, sretni smo i zbog toga što je među njima i veliki broj onih koji ovih dana bez truna stida i sa ogromnom dozom dezinformisanosti pljuju po nama i po žepačkom SDP-u samo zato jer se ne bojimo nikoga i što istinu javno govorimo.

Upravo se čita:  Efendija Velić povodom Lejletul-berata: Noć kada Allah oprašta grijehe i spušta milost

Sretni smo jer smo pokazali da smo drugačiji i zato smo posebno zahvalni našem prijatelju Nerinu Dizdaru i njegovim saradnicima što su prepoznali našu lokalnu sredinu i koliko – toliko pomogli u školovanju naših učenika”, saopštili su iz lokalnog ogranka SDP-a.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas