Utorak, 16 srpnja, 2024

U Srebreniku i Gradačcu pronađeni mrtvi supružnici, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Preporučeno

Nesretnu ženu jučer je u kući pronašla njena kćerka, a nakon toga počela je potraga za njenim suprugom.

U kući u Gradačcu jučer popodne je pronađeno tijelo žene. Iz više izvora potvrđeno nam je da se najverovatnije radi o ubistvu.

Kuća u Gradačcu pod opsadom je policije i očekuje se da na mjesto događaja dođe nadležni kantonalni tužilac i tek tada će početi uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više okolnosti ovog zločina.

Suprug žene koja je najvjerovatnije ubijena, jutros je pronađen obješen u svojoj porodičnoj kući u Srebreniku, a ostavio je i oproštajno pismo, pa se vjerovatno radi o samoubistvu.

Upravo se čita:  Zeposleni u FBiH bi ponovo mogli dobiti pomoć do 2.500 KM, evo detalja

Nesretnu ženu jučer je u kući pronašla njena kćerka, a nakon toga počela je potraga za njenim suprugom. Uspostavljen je kontakt između policije iz Gradačca i Srebrenika te je utvrđeno da je suprug jutros pronađen mrtav u kući u Srebreniku.

Kako nam je rečeno, istraga će utvrditi kada je žena ubijena i ko je počinilac.

Kako nezvanično saznajemo preminuli supružnici zajedno su živjeli u Gradačcu, u ženinoj kući i nisu imali prijava vezanih za porodično nasilje.

Upravo se čita:  I kamen bi zaplakao: Almasa je imala osam godina kada se desio genocid, a danas je u UN-u ispričala svoju priču

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas