Srijeda, 21 veljače, 2024

U Vogošći policija oduzela vozilo 34-godišnjaku, nakupio 10.450,00 KM neplaćenih kazni, vozio bez vozačke

Preporučeno

Od prekršioca je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao, a Općinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen zahtjev za poketanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj

U ulici Igmanska, općina Vogošća, policijski službenici PU Vogošća su kontrolisali putničko motorno vozilo “Peugeot” vlasništvo M.M., a kojim je prije sticanja na pravo na to upravljao 34-godišnji A.E. iz Vogošće.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je imenovani u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 10.450,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Upravo se čita:  Danas "udara" prvo džemre: Evo šta to zapravo znači

Od prekršioca je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao, a Općinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen zahtjev za poketanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 184 ZOOBS-a na putevima u Bosni i Hercegovi, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo: Prepoznajete li lopova sa snimka? Za informaciju se daje novčana nagrada

Vlasnici stambene zgrade u sarajevskoj ulici Hadžiabdića 15 prijavili su krađu za sada nepoznate muške osobe koja je iz...

Još vijesti za vas