Subota, 10 lipnja, 2023

Ubio majku jer su mu to “naredili” Isus Hrist i Egipćani

Nemojte propustiti

Miroslav Drobac (1970), za koga se sumnja da je juče ubio svoju majku Nevenku Drobac (1938), nalazi se u zatvorenom odjelu neuropsihijatrije u bolnici u Prijedoru, koje se obezbjeđuje od strane policije.

slikac.phpOn je priznao ubistvo majke u razgovoru s neuropsihijatrom, nakon što ga policija privela iz jednog kafića u Prijedoru, u kojem je sa sebe skinuo garderobu i u ruci držao nož.

Upravo se čita:  Novi detalji o ubistvu iz osvete u Velikoj Kladuši: Dvije osobe na ispitivanju

Policija je dolaskom na lice mjesta pronašla Miroslava djelimično nagog, bez ličnih dokumenata, a u ruci je držao kuhinjski nož (dužine oštrice od oko 15-20 cm), sa vidnim povredama na rukama i s tragovima crvene boje po jakni koji asociraju na krv, potvrđeno je danas iz CJB Banjaluka.

Tvrdio je da su mu sve to naredili ”Isus Hrist i Egipćani”, a po fizičkom izgledu i psihičkom rastrojstvu odavao je utisak da se radi o psihički bolesnoj osobi.

Upravo se čita:  Danas zajednička sjednica Vlada RS i FBiH u Banja Luci

Nakon što je policija obaviještena od neuropsihijatra da je Miroslav ispričao da je ubio svoju majku u stanu, u ulici Akademika Jovana Raškovića u Prijedoru, izlaskom na lice mjesta, na podu u kuhinji, pronašli su beživotno tijelo Nevenke Drobac.

Uviđajem je utvrđeno da je Miroslav, u toku dana, kuhinjskim nožem nanio svojoj majci ubodnu ranu u predjelu vrata.

Upravo se čita:  VSTV-u BiH status posmatrača u Evropskoj mreži pravosudnih vijeća

U prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Banjaluka danas će biti izvršena obdukcija tijela stradale žene, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njenog sina biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo ubistvo.

Miroslav i Nevenka Drobac su državljani Hrvatske, iz Zagreba, s posljednim boravištem u Prijedoru.

(FENA)

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo