Utorak, 25 lipnja, 2024

Ubio punicu, pokušao i ženu, pa presudio sebi; Komšija: Čuo sam da je zapomagala punica

Preporučeno

HRVATSKA - "Mislio sam da je naprosto riječ o nekakvoj porodičnoj čarki, ništa ozbiljno. Kasnije sam čuo da se čulo zapomaganje iz kuće “upomoć!” i da je to zapomagala punica,"

U Radničkom naselju u Bjelovaru (Hrvatska) u porodičnoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena koja je prebačena u bjelovarsku bolnicu. Riječ je o nasilnoj smrti.

“Na području grada Bjelovara u porodičnoj kući pronađene su dvije mrtve osobe dok je jedna teže ozlijeđena koja je prevezena u Opću bolnicu Bjelovar radi ukazivanja liječničke pomoći. Slijedi uviđaj”, objavila je kratko policija.

Upravo se čita:  Hrvatski stručnjak objasnio: Evo zašto u Srbiji jučer nije nestalo struje!

Moj Portal javlja da je muškarac ubio svoju punicu, a ženu nožem ubo u vrat. Supruga je s teškim ozljedama vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a on je sebi navodno presudio pred očima policajaca koji su došli na mjesto zločina.

“Spremao sam ulje i filtere u auto, ali sam čuo neku viku iz kuće, nerazgovijetnu, ali nisam na to obraćao pažnju jer sam se spremao s autom na servis i otišao sam. Kad sam se vratio, sve je već bilo puno policije”, rekao je komšija za Jutarnji list.

Upravo se čita:  Paprene cijene na Jadranu: Kugla sladoleda osam maraka, parking 200 eura dnevno

“Muškarac je vatrogasac, znam da su trenutno renovirali sprat kuće, a punica je živjela u prizemlju. Mislio sam da je naprosto riječ o nekakvoj porodičnoj čarki, ništa ozbiljno. Kasnije sam čuo da se čulo zapomaganje iz kuće “upomoć!” i da je to zapomagala punica, ali komšinica koja je otišla do kuće naišla je na zaključana vrata”, ispričao je drugo komšija.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas