Srijeda, 22 svibnja, 2024

Uhapšen muškarac iz Gradačca: Obio kuću u Prnjavoru, ukrao zlato i dukate vrijedne 100.000 KM

Preporučeno

Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela

M.B. iz Gradačca priveden je zbog sumnje da je 4. novembra obio porodičnu kuću u Prnjavoru i ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100.000 KM.

U identifikaciji i procesuiranju osumnjičenog učestvovali su policijski službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac. Tereti se za “Tešku krađu”.

Upravo se čita:  Kalesija bogatija za tri doktora medicine: U samo deset dana diplomirale Alisa, Lejla i Nerma

“Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Izdvajamo

Izdvajamo

Prije nekoliko dana FUP spriječio još jedno samoubistvo maloljetnice: “Bojim se da nećemo biti uvijek uspješni”

Tim Federalne uprave policije za borbu protiv kompjuterskog kriminala prije dva dana spriječio je samoubistvo maloljetnice na području Tuzlanskog...

Još vijesti za vas