Subota, 9 prosinca, 2023

Uhapšen muškarac iz Gradačca: Obio kuću u Prnjavoru, ukrao zlato i dukate vrijedne 100.000 KM

Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela

Preporučeno

M.B. iz Gradačca priveden je zbog sumnje da je 4. novembra obio porodičnu kuću u Prnjavoru i ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100.000 KM.

U identifikaciji i procesuiranju osumnjičenog učestvovali su policijski službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac. Tereti se za “Tešku krađu”.

Upravo se čita:  Hoće li kantoni nastaviti sa isplatom porodiljske naknade od 1.000 KM?

“Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nakon incidenta koji je zabrinuo region: Policija otkrila ko je muškarac koji je pokušavao nagovoriti djecu da s njim uđu u automobil

Radnici Policijske uprave istarske otkrili su ko je muškarac koji je u Pazinu i Trvižu pokušavao nagovoriti djecu da...

Možda vas zanima i ovo