Utorak, 25 lipnja, 2024

Uhapšen pa pušten na slobodu: Otac (47) pretukao 37-godišnjeg muškarca jer mu je silovao kćerku

Preporučeno

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

Policija u Münchenu uhapsila je 37-godišnjaka koji je osumnjičen da je silovao 19-godišnjakinju. Navodnog silovatelja pretukao je otac 19-godišnjakinje, prenosi BILD.de.

Zločin se dogodio u četvrtak u münchenskoj gradskoj četvrti Berg am Laim. Policija je u priopćenju za javnost navela kako je prije uhićenja došlo do fizičkog obračuna između osumnjičenog i oca žrtve.

Prema prvim saznanjima policije, 19-godišnjakinja i 37-godišnjak boravili su zajedno u stanu. Muškarac je navodno primjenom nasilja u vidu premlaćivanja izvršio seksualne radnje nad ženom protiv njezine volje. Djevojka je uspjela napustiti stan, a 37-godišnjak ju je pratio.

Upravo se čita:  Užas u Njemačkoj: Tinejdžerica iz Bosne i Hercegovine oteta i silovana, policija traga za dvojicom muškaraca

Na ulici je došlo do verbalne prepirke između djevojke i muškarca. Navodno je 37-godišnjak oštrim predmetom prijetio 19-godišnjakinji. Mlada je žena je obavijestila svog oca. Otac je odmah krenuo prema njoj i zvao policiju koja je stigla u pet patrolnih vozila, stoji u policijskom priopćenju.

Prije policajaca, na lice mjesta je stigao 47-godišnji otac i pretukao 37-godišnjaka drvenom palicom.

Upravo se čita:  Pentagon: Ukrajina može koristiti američko oružje da napadne vojne ciljeve u Rusiji

Kako je priopćila policija, 37-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede zbog čega je odvezen u bolnicu. Muškarac je zatim odveden u pritvor u sjedištu policije u Münchenu.

Optužen je za se**ualne delikte i prijetnje. Sudac je izdao nalog za hapšenje.

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas