Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Uhapšen pa pušten na slobodu: Otac (47) pretukao 37-godišnjeg muškarca jer mu je silovao kćerku

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

Preporučeno

Policija u Münchenu uhapsila je 37-godišnjaka koji je osumnjičen da je silovao 19-godišnjakinju. Navodnog silovatelja pretukao je otac 19-godišnjakinje, prenosi BILD.de.

Zločin se dogodio u četvrtak u münchenskoj gradskoj četvrti Berg am Laim. Policija je u priopćenju za javnost navela kako je prije uhićenja došlo do fizičkog obračuna između osumnjičenog i oca žrtve.

Prema prvim saznanjima policije, 19-godišnjakinja i 37-godišnjak boravili su zajedno u stanu. Muškarac je navodno primjenom nasilja u vidu premlaćivanja izvršio seksualne radnje nad ženom protiv njezine volje. Djevojka je uspjela napustiti stan, a 37-godišnjak ju je pratio.

Upravo se čita:  Vozač iz BiH divljao Tirolom: Zbog brzine od 172 km/sat, policija mu oduzela vozačku na licu mjesta!

Na ulici je došlo do verbalne prepirke između djevojke i muškarca. Navodno je 37-godišnjak oštrim predmetom prijetio 19-godišnjakinji. Mlada je žena je obavijestila svog oca. Otac je odmah krenuo prema njoj i zvao policiju koja je stigla u pet patrolnih vozila, stoji u policijskom priopćenju.

Prije policajaca, na lice mjesta je stigao 47-godišnji otac i pretukao 37-godišnjaka drvenom palicom.

Upravo se čita:  Žena uhapšena na njemačkoj granici sa lažnim bh. pasošem, tereti se za niz krivičnih djela

Kako je priopćila policija, 37-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede zbog čega je odvezen u bolnicu. Muškarac je zatim odveden u pritvor u sjedištu policije u Münchenu.

Optužen je za se**ualne delikte i prijetnje. Sudac je izdao nalog za hapšenje.

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U RS-u za “crni petak” potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Iako je i ove godine “crni petak” privukao veliki broj građana RS-a u tržne centre, a njihove novčanike za...

Možda vas zanima i ovo