Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Uhapšen ujak masovnog ubice iz Mladenovca: Pronađeno mu nelegalno oružje

Preporučeno

Riječ je o ujaka Uroša B. koji je izvršio masakr u selima kod Mladenovca, kada je hicima iz automatske puške usmrtio osam osoba, a 14 ranio.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, dana 24.5.2023. godine, uhapšen je i zadržan do 48 časova G.G. (49) iz Kragujevca, ujak okrivljenog Uroša B. (21) protiv koga se vodi postupak zbog masovne pucnjave u selima kod Mladenovca, u kojoj je stradalo osam osoba, a povrijeđeno je više njih.

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

G.G. je uhapšen nakon zajedničkog rada Višeg javnog tužilašva u Smederevu i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP-a RS, a na osnovu novih činjenica utvrđenih u istrazi koja je u toku protiv Uroša B. i njegovog oca R.B. u cilju utvrđivanja i razjašnjavanja svih okolnosti koje se odnose na porijeklo oružja kojim je okrivljeni U.B. izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

“Osumnjičenom se stavlja na teret krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i uz krivičnu prijavu bit će doveden na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu”, saopšteno je iz tužilaštva, a prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, riječ je o ujaka Uroša B. koji je izvršio masakr u selima kod Mladenovca, kada je hicima iz automatske puške usmrtio osam osoba, a 14 ranio.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas