Subota, 20 srpnja, 2024

Uhapšene dvije osobe zbog krađe teleta i janjadi

Preporučeno

“U toku je kriminalistička obrada navedenih osoba, a sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u saradnji s policijskim službenicima policijskih uprava Prijedor i Mrkonjić Grad, uhapsili su dvije osobe iz Banja Luke zbog više krađa.

“Ove osobe, inicijala R.K. i R.M., su osumnjičene da su od 20. maja do 13. juna na području Banja Luke, Prijedora i Mrkonjić Grada počinile više krivičnih djela krađe, te da su oštećenim pričinile materijalnu štetu od oko 5.000 KM”, saopćili su jutros iz PU Banja Luka.

Upravo se čita:  Slučaj koji je šokirao Sarajlije: Dijete (2) bilo na prozoru stana na 6. spratu, uhapšena majka

U operativnoj akciji kodnog naziva “Stočar”, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjoj Luci i uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, policija je jučer pretresla kuću, pomoćne objekte i pokretne stvari koje koristi R.K.

Tada je pronađena i oduzeta sitna stoka, odnosno tele i janjad, građevinska mašina, građa i cement, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Upravo se čita:  Osumnjičeni za pucnjavu na Šipu uhapšeni u Neumu

“U toku je kriminalistička obrada navedenih osoba, a sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nakon komletiranja i dokumentovanja predmeta protiv R.K. i R.M. bit će podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, navedeno je u saopćenju.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas