Subota, 20 travnja, 2024

Uhvaćen na hrvatskoj granici: Muškarac iz BiH došao sa lažnim pečatom u pasošu kojeg je platio nekoliko stotina eura

Preporučeno

Nepoznata osoba je osumnjičenom za nekoliko stotina eura prethodno u pasoš otisnula izlazni pečat sa kojim se isti poslužio kao s originalnim.

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, dana 20. aprila, u 10.55 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku kontroliran je autobus (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), vozač, putnici i prtljaga, piše GP Maljevac.

Naime 55-godišnjak je (državljanin Bosne i Hercegovine) policijskim službenicima na uvid dao pasoš, a policajci su izrazili sumnju u vjerodostojnost izlaznog pečata.

Upravo se čita:  Stiže nam velika promjena vremena!

Daljnjim radom i provjerama potvrđena je sumnja policijskih službenika te je utvrđeno da je izlazni pečat (graničnog prijelaza Stara Gradiška od dana 14. septembra 2022. godine) krivotvoren. Naime, nepoznata osoba je osumnjičenom za nekoliko stotina eura prethodno u pasoš otisnula izlazni pečat sa kojim se isti poslužio kao s originalnim.

Policijski službenici protiv 55-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja pasoša. Također je istome sukladno odredbama Zakona o strancima izdano rješenje o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas