Utorak, 27 veljače, 2024

Upozorenje iz Washingtona: Neka se spreme Dragan Čović i Seka Izetbegović, a Dodik će se ubuduće mnogo sekirati oko novca za RS

Preporučeno

"Hoće li Komšić pratiti rusku i Dodikovu politiku glede OHR-a i Schmidta i biti protiv Zapada nakon razgovora s O`Brienom?", napisao je Puljić na X-u.

Ivica Puljić, poznati bh. novinar i dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, komentirao je posjetu pomoćnika američkog državnog sekretara Jamesa O‘Briena Bosni i Hercegovini:

“Jim O`Brien bio i otišao. Sve bez Gabriela Escobara koji je izlasnik za Balkan. Ostao je Escobar u Washingtonu odakle bi za par mjeseci mogao biti poslan kao veleposlanik u jednu latinskoameričku zemlju. Navodno. O`Brien neće nigdje”.

Potom je dodao:

Upravo se čita:  Skandalozni podaci: Građani BiH posjeduju skoro dva miliona komada oružja

“Inače, neka se spreme Dragan Čović i Seka Izetbegović za sankcije. Dodik će se ubuduće mnogo sekirati oko novca za RS. Za sebe neće, kupio je stan u Dubaiu. Hoće li Komšić pratiti rusku i Dodikovu politiku glede OHR-a i Schmidta i biti protiv Zapada nakon razgovora s O`Brienom?”, napisao je Puljić na X-u.

O`Brien je tokom boravka u našij zemlji govorio Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, te oštro kritizirao Dragana Čovića, Sebiju Izetbegović i Milorada Dodika.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Keramičari naplaćivali od 10 do 12 KM po kvadratu, sada mnogo skuplje

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina pratila...

Još vijesti za vas