Subota, 13 srpnja, 2024

Užas u Njemačkoj: Tinejdžerica iz Bosne i Hercegovine oteta i silovana, policija traga za dvojicom muškaraca

Preporučeno

Tinejdžerica je u prijavi navela da su ju muškarci odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji te je tamo silovali.

Tinejdžerica u dobi od 15 godina, porijeklom iz BiH, oteta je i silovana u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, javlja Bild. Silovala su je dvojica maskiranih muškaraca.

Djevojka je u srijedu navečer prijavila otmicu i silovanje policiji u Essenu. Ona je, nakon škole, oko podne, stajala na autobusnoj stanici i čekala prijateljicu, kada joj je prišao bijeli kombi.

Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su 15-godišnjakinju uvukli u vozilo i odvezli u nepoznatom smjeru. Tinejdžerica je u prijavi navela da su ju muškarci odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji te je tamo silovali.

Upravo se čita:  Ni brašno iz Evrope nije sigurno, hitno se povlači: Otkrivena bakterija koja proizvodi opasni shiga toksin

Drugi vozači primijetili bijeli kombi

Nakon nekog vremena su tinejdžericu odvezli u Essen i izbacili na ulici. Djevojka kaže da su otmičari bili odjeveni u crno i da su na glavi imali maske.

Kako je navela, primijetila je da su govorili njemački, ali s arapskim naglaskom. Kazala je i da su brzo vozili te da su nekoliko puta skoro izazvali sudar.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Njezine tvrdnje potvrdio je glasnogovornik policije koji je kazao da su drugi vozači na opisanoj trasi primijetili bijeli kombi koji je vozio izvan svih ograničenja brzine.

Policija traga za mogućim svjedocima koji su bili na autobusnoj stanici Horst i za osobama koje su vidjele bijeli kombi u Essenu ili u Gelsenkirchenu, piše Bild.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas