Subota, 2 ožujka, 2024

Užas u sarajevskom naselju Binježevo: U eksploziji poginuo mladić (27), jedna osoba teško povrijeđena

Autor:Redakcija

Preporučeno

“Na teren su upućene odmah sve vatrogasne ekipe, kao ekipe i Hitne pomoći. Prema sadašnjim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala"

U sarajevskom naselju Binježevo sinoć je došlo do eksplozije plina u porodičnoj kući. Naime, ovu informaciju za portal N1 potvrdila je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo. Kako je rečeno sinoć je u 23 sata i 20 minuta došlo do eksplozije u porodičnoj kući.

“Na teren su upućene odmah sve vatrogasne ekipe, kao ekipe i Hitne pomoći. Prema sadašnjim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala. Riječ je o osobi koja je 1996. godište. Jedna osoba je teško povrijeđena, riječ je o muškarcu 1967. godište. On je zbrinut na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. I treća osoba je žena 1966. godište, koja ima lakše tjelesne povrede”, kazala je Novalić.

Upravo se čita:  Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Potom je dodala:

“Požar je lokalizovan oko 12 sati i 30 minuta, još uvijek nije likvidiran tako da nije još uvijek počeo uviđaj. Čeka se siguran pristup”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas