Srijeda, 24 travnja, 2024

“Vidio sam dijete koje se otima i viče”: Poznato šta je Srbin iz Beča, koji je snimio djevojčicu koja liči na nestalu Danku (2), napisao policiji u mejlu

Preporučeno

Jučer je objavljen snimak koji nastao u Beču na kojem se vidi djevojčica sličnog uzrasta i izgleda kao nestala Danka Ilić (2).

Pomenuti snimak napravio je državljanin Srbije koji živi i radi u austrijskoj prestonici, a na njemu se vidi djevojčica za koju se sumnja da je Danka Ilić (2).

Kako je Blic ranije pisao, policija iz Srbije je u noći između subote i nedjelje oko tri sata ujutru dobila mejl iz Beča, u kojem srpski državljanin navodi da je vidio djevojčicu koja navodno liči na Danku.

“Vidio sam dijete koje se otima i viče”

Upravo se čita:  Na granici nije prijavio 45.000 eura: Kažnjen je s 12.000 eura!

– Oko 20 časova izašao sam sa metro stanice i ugledao sam dijete koje se otima i viče. Prvo sam posmatrao, a zatim sam počeo da snimam. Sve se dešavalo na jednoj stanici tramvaja. Sa djetetom su bile dvije žene koje su međusobno pričale na rumunskom. Dozivale su dijete nekim imenom, nisam razumio kojim, ali se djevojčica uopšte nije odazivala – naveo je u mejlu Srbin iz Beča koji je tada policiji u Beogradu poslao i snimak djeteta.

Upravo se čita:  Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Bečka policija pokrenula istragu

Prema riječima izvora iz istrage, odmah je uspostavljena saradnja između austrijske i srpske policije.

– Oni su odmah reagovali i odgovorili na sve zahtjeve koji su im proslijeđeni. Ostvarena je saradnja, a tamošnja policija je pokrenula istragu i nadaju se pozitivnom ishodu – rekao je izvor.

Policija je odmah kontaktirala i Europol kome su poslati svi poznati podaci i snimak.

Upravo se čita:  Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Podsjećamo, mala Danka je nestala u utorak oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora, a zbog njenog nestanka prvi put je aktiviran sistem “Pronađi me”.

Policija punih šest dana vrši opsežne provjere terena gdje je djevojčica posljednji put viđena, a provjeravaju se i najsitniji detalji koji bi mogli da vode do riješenja ovog slučaja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Akcija “Piramida”: Više od 150 policajca vrši pretrese na 16 lokacija u BiH

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su jutros realizaciju aktivnosti po operativnoj akciji kodnog naziva „Piramida“, čiji...

Još vijesti za vas