Nedjelja, 19 svibnja, 2024

“Vidjet ćemo Dodikove mišiće kada Schmidt dođe u Banju Luku”

Preporučeno

Mediji trebaju izignorisati Dodika… Dajemo mu pažnje više nego što zaslužuje. Zašto Dodik nije izveo policiju na entitesku liniju – zna da je to rat. Zna on svoje granice! – rekao je između ostalog Duraković.

– Ako će moje pružanje ruke Dodiku dati pet radnih mjesta u Banjoj Luci, ja ću je svaki dan pružati! Svaki put kad negiraju genocid, kad kažu da su majke Srebrenice najveće zlo, boli me Ako se počnemo ponašati kao Dodik, onda smo svi isti. Mediji trebaju izignorisati Dodika… Dajemo mu pažnje više nego što zaslužuje. Zašto Dodik nije izveo policiju na entitesku liniju – zna da je to rat. Zna on svoje granice! – rekao je između ostalog Ćamil Duraković, potpredsjednik bh. entiteta RS.

Upravo se čita:  Ministar Helez: Ne bi bilo loše da se EUFOR-u ne produži mandat u BiH, jer bi došao NATO

Također je ponovio i da je “Dodik Srbe doveo na marginu socijalne egzistencije”:

– Čitavo društvo vuče sa sobom, da bi se suprostvio Zapadu… Da sam na mjestu Schmidta, došao bi promptno u Banju Luku. Dodik je mnoge stvari rekao pa porekao. Vidjet ćemo Dodikove mišiće kada Schmidt dođe u Banju Luku. Dodik ne može uplašiti Schmidta, Ako ga uplaši, to će biti poraz međunarodne zajednice. Dodiku se bliži kraj… Ne vjerujem da će ga Schmidt smijeniti. Dodik je politički igrač – naveo je Duraković

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je Srebrenica ponovo vraćena na globalnu scenu?

Nakon što je u petak usaglašen konačni tekst Rezolucije o genocidu u Srebrenici, propali su svi mogući pokušaji da...

Još vijesti za vas