Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Vlasnik automobila se dobro iznenadio kada je došao na parking: ‘Kapa do poda, tko god da je’

Preporučeno

– Nije baš za grupu, al nadam se da će admin prepoznati dobro djelo! Svaka ti čast Ljudino nemam riječi za ovako nešto, ne znam što bih napisao i kako zahvalio – napisao je vlasnik automobila.

Dobrih ljudi ima svugdje, a to je potvrdio i posljednji slučaj iz Zagreba. Naime, Maro Ivanović je u Facebook grupi ‘Zakaj volim Zagreb’ objavio fotografiju svog automobila čiji je prozor bio prekriven crnim najlonom.

Vlasnik je ostavio otvoren prozor, a kiša je padala cijelu noć.

– Nije baš za grupu, al nadam se da će admin prepoznati dobro djelo! Svaka ti čast Ljudino nemam riječi za ovako nešto, ne znam što bih napisao i kako zahvalio. Sinoć je u Zagrebu padala cijelu noć kiša, a prozor na mom autu je bio širom otvoren, moglo se ući u auto kako god. Netko je stavio crnu vreću da mi spasi bar nešto. Gospodine ili gospodična, hvala vam. Ne znam tko je, al kapa do poda… Folka u srcu !!! Ako si tu u grupi, javi se obavezno – napisao je Maro Ivanović uz fotografiju prekrivenog auta.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas