Utorak, 25 lipnja, 2024

Vlasnik kompanije Bingo posudio novac Fočaku: Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg, ja bih mu dao zbog njegove čovječnosti”

Preporučeno

- Senad je izuzetan čovjek i zato je i napravio to što ima – kaže Pavlović.

Vlasnik kompanije Bingo Tuzlak Senad Džambić novčanom pozajmicom pomogao je vlasniku firme Pavgord Fočaku Gordanu Pavloviću da postane većinski vlasnik zvorničke Alumine.

– Jesam uzeo pozajmicu od vlasnika Binga. Nas dvojica smo prijatelji, pomažemo jedan drugog koliko možemo. On više pomaže meni, nego ja njemu, jer on više i ima – kaže Pavlović za Capital.ba.

Upravo se čita:  UPFBiH: Poslodavci iz USK ukazali na problem dobijanja građevinskih dozvola, naročito u sektoru energetike

Pavlović mu je beskrajno zahvalan.

– Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg”, ja bih mu dao, ali ne zbog para i pozajmica, već zbog njegove čovječnosti. Senad je izuzetan čovjek i zato je i napravio to što ima – kaže Pavlović.

Na pitanje da li postoji mogućnost da vlasnik “Binga” pozajmicu konvertuje u suvlasništvo Alumine o čemu se spekuliše u javnosti, Pavlović kategorično kaže da od toga nema ništa.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas