Subota, 13 srpnja, 2024

Vlasnik Premier kladionice odlučio da pokloni radnicima po 1.000 KM za godišnji odmor

Preporučeno

Premier kladionica ima ukupno 1.500 radnika, a svota koju će izdvojiti za njih je 1.500.000 KM.

Vlasnik Premier kladionice, Renato Korać, odlučio je počastiti sve svoje radnike sa 1.000 KM. To je na Facebooku potvrdio Toni Boras, glasnogovornik Premier kladionice.

“Ponosni smo i sretni što s vama možemo podijeliti vijest kako je vlasnik Premier kladionice, gospodin Renato Korać, odlučio nagraditi svih 1.500 radnika našeg kolektiva sa po 1.000 KM za godišnji odmor”, započinje objavu Boras.

Upravo se čita:  Abdi Selam ukopan na Vlakovu: 21-godišnjak iz Palestine nije imao nikoga, Sarajlije mu klanjale dženazu

Premier kladionica ima ukupno 1.500 radnika, a svota koju će izdvojiti za njih je 1.500.000 KM.

“Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika. Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu.

Upravo se čita:  Vlada FBiH izdala preporuke uslijed ekstremno visokih temperatura

Milijun i pol maraka nije mala svota, vjerujemo da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik. Vjerujemo kako će ova financijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim obiteljima.

Upravo se čita:  Dobre vijesti: Poznato kada počinje isplata 1.000 KM podrške za novorođenčad u FBiH

Od idućeg tjedna more, ljeto, plaže i kokteli na kratko će zamijeniti kombinacije trka pasa, boja kuglica i duge razrade sistema, a sigurni smo da ćete se nakon toga svi vratiti s još više elana za nove radne pobjede u najboljoj kladionici u BiH”, napisao je Boras.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas