Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Vlasnik restorana u Tešnju ispred kojeg je postavljena brana od vreća s brašnom: Vreće su nas spasile, spriječili smo ogromnu štetu

Preporučeno

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija brane ispred ugostiteljskog objekta napravljene od vreća brašna.

Veliko nevrijeme pogodilo je Tešanj. To je uzrokovalo bujice u centru grada, pa su brojni objekti poplavljeni, automobili zaglavljeni.. Narod je spašavao domove čime i kako je stigao.

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija brane ispred ugostiteljskog objekta napravljene od vreća brašna.

Upravo se čita:  SIPA u Bratuncu uhapsila muškarca jer se ilegalno bavio bankarskom: Oduzeli mu i VW Touarega

To se dogodilo ispred restorana “Haustor” čiji je vlasnim Adem Tahirović, za portal “Avaza” kazao da je najbitnije da su spasili svoj objekat i spriječili štetu od nekoliko hiljada maraka.

FOTO: Facebook: ‘Brana’ ispred restorana u Tešnju

Hvala vam što ste me pozvali, vi ste jedini to učinili. Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta. Pozvat ću medije koji žele da čuju odgovor na to šta je bilo. Sada nisam u trenutku da detaljnije komentiram s obzirom da čistimo i radimo.

Upravo se čita:  Meteorolog Krajinović objavio prognozu: Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja mjeseca

Ja sekunde nemam grižnje savjesti, niti mislim da sam nešto uradio loše ili nemoralno na bilo koji način – rekao je Tahirović, vlasnik “Haustora” za portal “Avaza”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Specijalci MUP-a uspjeli doći do vozila i djevojke (25), ljekari samo mogli konstatovati smrt

Iz rijeke Une izvučeno je tijelo 25-godišnje vozačice, a nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnom...

Još vijesti za vas