Subota, 23 rujna, 2023

Vlasnik restorana u Tešnju ispred kojeg je postavljena brana od vreća s brašnom: Vreće su nas spasile, spriječili smo ogromnu štetu

Preporučeno

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija brane ispred ugostiteljskog objekta napravljene od vreća brašna.

Veliko nevrijeme pogodilo je Tešanj. To je uzrokovalo bujice u centru grada, pa su brojni objekti poplavljeni, automobili zaglavljeni.. Narod je spašavao domove čime i kako je stigao.

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija brane ispred ugostiteljskog objekta napravljene od vreća brašna.

Upravo se čita:  Oružana pljačka u Mostaru, upali na pumpu i odnijeli kase s novcem

To se dogodilo ispred restorana “Haustor” čiji je vlasnim Adem Tahirović, za portal “Avaza” kazao da je najbitnije da su spasili svoj objekat i spriječili štetu od nekoliko hiljada maraka.

FOTO: Facebook: ‘Brana’ ispred restorana u Tešnju

Hvala vam što ste me pozvali, vi ste jedini to učinili. Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta. Pozvat ću medije koji žele da čuju odgovor na to šta je bilo. Sada nisam u trenutku da detaljnije komentiram s obzirom da čistimo i radimo.

Upravo se čita:  Vremenska prognoza za narednih pet dana: Stiže vrući afrički zrak

Ja sekunde nemam grižnje savjesti, niti mislim da sam nešto uradio loše ili nemoralno na bilo koji način – rekao je Tahirović, vlasnik “Haustora” za portal “Avaza”.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U BiH najviše zarađuju direktori koji imaju platu od 4.570 KM a najmanje čistači koji rade za 709 KM

U Bosni i Hercegovini direktori u prosjeku zarađuju 4.570 maraka mjesečno, gotovo 6,5 puta više od čistača koji su...

Možda vas zanima i ovo