Četvrtak, 18 travnja, 2024

Vozač BMW-a u gaćama sakrio preko 94.200 eura: Carinici mu vratili 10.000, ostatak oduzeli

Preporučeno

Ono što je prećutao otkriveno je tokom ličnog pretresa, kada je ispod garderobe, oko struka putnika pronađen platneni pojas napunjen svežnjevima gotovog novca.

Carinici su 6. decembra 2022. godine na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 84.000 eura, koje je jedan putnik sakrio u specijalno napravljeni pojas oko struka. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao BMW strane registarcije, kojim je iz Hrvatske ka Srbiji sam putovao 46-godišnji muškarac.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

On je prilikom susreta sa carinicima rekao da sa sobom nosi dozvoljeni iznos od 10.000 eura, što je i pokazao.

Međutim, ono što je prećutao otkriveno je tokom ličnog pretresa, kada je ispod garderobe, oko struka putnika pronađen platneni pojas napunjen svežnjevima gotovog novca.

Od ukupno 94.200 eura putniku je vraćen dozvoljeni iznos, koji je preko granice moguće preneti bez prijavljivanja, dok će o preostaloj sumi odlučivati nadležni sud u prekršajnom postupku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas